ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ Νεκρός ξαφνικά ο Τάκης Σακελαρίου.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Θλίψη προξένησε το δυσάρεστο νέο του θανάτου του πολιτικού μηχανικού Τάκη Σακελλαρίου σε ηλικία 69 ετών.

Ο άτυχος άντρας εργαζόταν ως πολιτικός μηχανικός στην Πάτρα και έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια μιας και τον “πρόδωσε” η καρδιά του. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Είχε τρία παιδιά τον Χριστόφορο, τον Γεώργιο και τον Δημήτριο. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 11.30 το πρωί στον ιερό ναό Αγ. Γεωργίου Βασιλικού.

Νεκρός στα 31 του χρόνια ο Στέλιος Κατσικόπουλος

Η είδηση είναι πολύ άσχημη… και αφορά στο πρόωρο “τέλος” ενός νέου ανθρώπου. Ο Στέλιος Κατσικόπουλος σε ηλικία 31 ετών έφυγε χθές απο την ζωή.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 και ώρα 18:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου, στα Φάρσαλα.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τους γονείς του Ηλία και Αναστασία και τ΄αδέρφια του Γιώργο, Πέτρο, Στέλλα, Ευάγγελο, Κωνσταντίνο,

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button