ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ Peter Robbins: Αυτοκτόνησε στα 65 του χρόνια

Ο ηθοποιός Peter Robbins αυτοκτόνησε σε ηλικία 65 ετών. Πρόκειται για τον πρώτο ηθοποιό που έδωσε τη φωνή του στον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων των Peanuts, Charlie Brown, όταν ήταν μόλις εννέα ετών.

Η οικογένεια του Peter Robbins δήλωσε στο Fox 5 ότι αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα και πώς σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μνημόσυνο σε μελλοντική ημερομηνία. Όλοι πίστευαν ότι τον περίμενε μία λαμπρή καριέρα στον χώρο του θεάματος αλλά δυστυχώς σε όλη του τη ζωή ο Peter υπέφερε από διπολική διαταραχή και πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές.

 

Μεταξύ άλλων εξέτισε ποινή φυλάκισης πέντε ετών μετά από απειλές εναντίον ανθρώπων, όμως δεσμεύτηκε να αλλάξει τη ζωή του μετά την αποφυλάκισή του το 2019. «Θα συνιστούσα σε οποιονδήποτε έχει διπολική διαταραχή να το πάρει στα σοβαρά γιατί η ζωή σας μπορεί να αλλάξει σε διάστημα ενός μήνα όπως συνέβη σε μένα. Βγήκα από τη φυλακή και είμαι καλύτερος άνθρωπος γι’ αυτό.

Είμαι πολύ πιο ταπεινός και ευγνώμων που έζησα την εμπειρία. Βγήκα από τη φυλακή και είμαι καλύτερος άνθρωπος. Είμαι πολύ πιο ταπεινός, ευγνώμων που έζησα την εμπειρία», δήλωνε τότε μετά την περιπέτειά του.

Συγκλονίζουν οι γονείς 3χρονης Κατερίνας: “Χάσαμε το αγγελούδι μας χωρίς αιτία. Η κηδεία ήταν ο γάμος της”

Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου της 3χρονης Κατερίνας στη Θεσσαλονίκη.

Το άτυχο αγγελούδι νοσηλευόταν από τη Μ. Τρίτη στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου και τελικά κατέληξε μέσα σε 2,5 ώρες πριν 2 εβδομάδες.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και η οικογένειά της είναι απαρηγόρητη. Ήδη η οικογένεια έχει υποβάλλει μήνυση, για να διερευνηθούν πιθανές ιατρικές παραλείψεις, ενώ εντολή για έρευνα στα νοσοκομεία που εμπλέκονται έχει δώσει και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

«Ένας εφιάλτης. Νομίζω πως θα ξυπνήσω, θα ανοίξω τα μάτια μου και θα ξυπνήσω. Ο σύζυγος μου είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από μένα, εγώ οφείλω να είμαι πιο δυνατή, έχω ένα μωρό ενός έτους και πρέπει να στηρίξω και αυτό και τον σύζυγο μου. Αξίζει να μάθει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί, να μη συμβεί σε κανένα άλλο παιδί», δήλωσε η μητέρα της 3χρονης.

Οι γονείς του 3χρονου αγγελουδιού μίλησαν αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του STAR  για την απώλεια του παιδιού τους και όσα λένε ραγίζουν καρδιές.  Ο ανείπωτος πόνος που μετατράπηκε σε οργή και η κραυγή αγωνίας τους για να έρθει η δικαίωση στη μνήμη της και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει.

 

ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗ, ΗΤΑΝ ΓΑΜΟΣ

Η κηδεία της  έγινε… γάμος και η αβάστακτη απώλεια που δεν τους επιτρέπει να επιστρέψουν στο σπίτι τους, που είναι πλημμυρισμένο από εκείνη είναι ενδεικτικά των όσων ανέφεραν οι χαροκαμένοι γονείς.

ΜΕ ΡΟΖ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ “ΑΝΤΙΟ” ΣΤΗΝ 3ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ

Με λευκά λουλούδια στα χέρια, μια εκκλησία στολισμένη με ροζ μπαλόνια και   ένα δίσκο με ροζ λευκά κουφέτα στη μνήμη της 3χρονης Κατερίνας που “‘εσβησε” αιφνίδια  τελέστηκε σε  κλίμα άφατης θλίψης,  η εξόδιος ακολουθία για το αγγελούδι καθώς επιθυμία της οικογένειας ήταν να μην υπαρχει στενάχωρο κλίμα και όλα να θυμίζουν γάμο και χαρά. Τη χαρά που τους σκορπούσε το αγγελούδι τους. Ο στολισμός της εκκλησίας του Αγίου Ιερόθεου ήταν στα αγαπημένα της χρώματα. Στον προαύλιο χώρο του ναού υπήρχαν ροζ και άσπρα μπαλόνια, ενώ σε δύο τραπέζια έχουν τοποθετηθεί κουφέτα και γλυκίσματα και σε όλους μοιράστηκαν μπομπονιέρες.  Με τον Πλεύρη συναντώνται το απόγευμα οι γονείς της. Με τους γονείς της, θα συναντηθεί σήμερα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.  Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Νίκο Διαλυνά η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο υπουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι αίτημα για συνάντηση είχε καταθέσει η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού επισημαίνοντας ότι τα όσα θα του πουν είναι «άκρως αποκαλυπτικά και θα σας βοηθήσουν να καλυτερεύσετε τις συνθήκες νοσηλείας απλών και ανυπεράσπιστων πολιτών στα νοσοκομεία της πατρίδας μας, για να μην επαναληφθεί ένας παρόμοιος και άδικος θάνατος, που παραμένει μέχρι και σήμερα (18 ημέρες από την εισαγωγή της κόρης μας στο παραπάνω Νοσοκομείο και 6 ημέρες από τον θάνατό της) αδιάγνωστος».

Το αίτημα  αποδέχθηκε άμεσα ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του και να διαβεβαιώσει ότι θα διενεργηθεί κάθε έρευνα για τη διαπίστωση της αιτίας του θανάτου της 3χρονης.

Πηγή : singleparent.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button