ΔΙΑΦΟΡΑ

θλίψη στη Ναύπακτο – Νεκρός ο 13χρονος Νεκτάριος Μπανιάς

Ο νεαρός «έφυγε» μετά από επέμβαση στην οποία και υποβλήθηκε «βυθίζοντας» στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους, την κοινωνία της Ναυπακτίας αλλά και το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Το 13χρονο «αγγελλούδι» ήταν αδερφός του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Αντιρρίου, Βασίλη Μπανιά. Η ομάδα του Αντιρρίου σήμερα στις 16:00 αντιμετώπιζε τον Όμηρο Νεοχωρίου, ο προπονητής του οποίου, Χρήστος Ζαπάντης ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα τα παρακάτω:

«Στη προθέρμανση του αγώνα με τον Ατρόμητο Αντιρρίου, πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο του 13 χρόνου αδερφού του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Μπανιά Βασίλη.

Η διάθεση και η χαρά του παιχνιδιού έγινε άμεσα θλίψη παντού σε όλους στο γήπεδο. Αποφασίσαμε σαν έναν μικρό φόρο τιμής στο 13 χρόνο πλέον αγγελούδι να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ατρόμητου, στον Βασίλη Μπανιά για τον χαμό του αδερφού του καθώς και στην οικογένεια του. Πλέον η θλίψη γίνεται χαρά, γιατί από σήμερα το μικρό αγγελούδι είναι στην αγκαλιά του Κυρίου και κάτοικος της Βασιλείας των ουρανών».nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button