ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Πέθανε ο πρώην παίκτης του Άρη, Γκόραν Σόμπιν!

Θρήνος στο κροατικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ για τον θάνατο του σπουδαίου παλαίμαχου παίκτη, Γκόραν Σόμπιν.

Ο θρυλικός Κροάτης μπασκετμπολίστας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Σόμπιν προδόθηκε από την καρδιά του και απεβίωσε.

Κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του αγωνίστηκε και στη χώρα μας, φορώντας τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 1990-91.

Ο Σόμπιν γεννήθηκε το 1963 στο Σπλιτ και έκανε μεγάλη καριέρα όντας μέλος της θρυλικής Γιουγκοπλάστικα από το 1985 έως το 1990. Μετά το πέρασμά του από τον Άρη επέστρεψε στην Κροατία όπου και αγωνίστηκε στην Τσιμπόνα, την ΚΚ Ζάγκρεμπ και την Άλκαρ πριν κλείσει την καριέρα του στην ισπανική Σάσκι Μπασκόνια.

Νίτσα Τσίτρα: Σίγησε η φωνή των παραδοσιακών τραγουδιών

Η Νίτσα Τσίτρα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών νικημένη από τον κορονοϊό σκορπώντας συγκίνηση στους φίλους των παραδοσιακών τραγουδιών.

Η Νίτσα Τσίτρα γεννήθηκε στο Αηδονοχώρι Σερρών το 1930, είχε μια λαμπρή πολυετή διαδρομή στη Μακεδονική παραδοσιακή μουσική και συγκαταλέγεται στο πάνθεον των τραγουδιστών της δημοτικής παράδοσης.

Είχε συνεργαστεί με πολλές δισκογραφικές εταιρίες ενώ ήταν η αγαπημένη φωνή στα νταρνακοχώρια και στα χωριά του Παγγαίου.

Προς τιμήν της, η κεντρική πλατεία του Αηδονοχωρίου ονομάστηκε Πλατεία «Νίτσα Τσίτρα».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button