ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ FREDERICK… ΕΦΥΓΕ Η ΘΑΛΕΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε το πανεπιστήμιο Frederick, για το θάνατο της καθηγήτριας Θάλειας Καρακατσάνη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, «το Frederick εκφράζει βαθιά θλίψη για τον αδόκητο χαμό της Δρος Θάλειας Καρακατσάνη, συνεργάτιδας του Πανεπιστημίου επί σειρά ετών στο γνωστικό αντικείμενο της Αναπτυξιακής Ψυχολογιας στο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ειδικής Αγωγής».

Η Θάλεια Καρακατσάνη, σημειώνει «ήταν κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Κλινική Παιδική και Οικογενειακή Ψυχολογία, από το Cerebra Center for Neurodevelopmental Disorders University of Birmingham. Εργάστηκε ως Αναπληρώτρια Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton, UK. και Αναπληρώτρια Λέκτορας στο Open University, UK».

Όπως αναφέρει, «η Θάλεια ήταν μια θετική, ευγενική και αφοσιωμένη ύπαρξη, με βαθιά αίσθηση ευθύνης, αγάπης και προσφοράς. Αγάπησε όσο κανείς τον τομέα της και αφοσιώθηκε σε αγώνες και δράσεις όσον αφορά τις ίσες ευκαιρίες και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ.

Αυτή η πηγαία αγάπη για τον τομέα της μετουσιώθηκε σε προσφορά και στήριξη παιδιών σε ανάγκη αλλά και φοιτητών και φοιτητριών».

Καταλήγοντας, επισημαίνει πως «το Πανεπιστήμιο Frederick εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Θάλειας και τους οικείους της».

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button