ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στο Hollywood: Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Γουίλιαμ Χερτ

Ο Αμερικανός ηθοποιός Γουίλιαμ Χερτ, διάσημος για τους ρόλους σε πασίγνωστες ταινίες, όπως μεταξύ άλλων Η Μεγάλη Ανατριχίλα (The Big Chill, 1983), βραβευμένος με Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για Το Φιλί της Γυναίκας Αράχνης (Kiss of the Spider Woman, 1985), πέθανε χθες Κυριακή (13/3) σε ηλικία 71 ετών, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

«Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια Χερτ θρηνεί τον θάνατο του Γουίλιαμ Χερτ, αγαπημένου πατέρα και οσκαρικού ηθοποιού, τη 13η Μαρτίου 2022, μία εβδομάδα πριν από τα 72α γενέθλιά του», ανέφερε ανακοίνωση του γιου του Γουίλ που αναπαρήγαγαν μέσα ενημέρωσης. «Πέθανε ειρηνικά, πλαισιωμένος από την οικογένειά του, από φυσικά αίτια», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Τον Μάιο του 2018, είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη σε τελικό στάδιο, πάντως ο γιος του δεν διευκρίνισε εάν αυτή ήταν η αιτία του θανάτου του.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button