ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στο Ηράκλειο: Ξεψύχησε η 17χρονη Νεκταρία – Οι γονείς δωρίζουν τα όργανά της

Θλίψη στο Ηράκλειο: Ξεψύχησε η 17χρονη Νεκταρία – Οι γονείς δωρίζουν τα όργανά της

Συγκίνηση στο Ρέθυμνο και σε ολόκληρη την Κρήτη προκάλεσε ο θάνατος της νεαρής Νεκταρίας, αλλά και η απόφαση των γονιών της,

του αστυνομικού διοικητή Τροχαίας Ρεθύμνου και της επίσης αστυνομικού συζύγου του, να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, παρά το βαρύ πένθος τους.

Εδώ και δυο εβδομάδες έδινε σκληρή μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για να κρατηθεί στη ζωή έχοντας υποστεί εγκεφαλικό οίδημα.

Οι γονείς είχαν ενημερωθεί για την μη αναστρέψιμη πορεία της υγείας του παιδιού τους και χθες πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του πρωτότοκου παιδιού τους.

Σήμερα τα όργανα ταξίδεψαν προς τους λήπτες και αύριο, , το Ρέθυμνο θα αποχαιρετήσει την Νεκταρία, συμπαραστεκόμενο στους δύο γονείς.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button