ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο – Έφυγαν από τη ζωή οι ηθοποιοί Ελένη Σάνιου και Άννυ Ραζή

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Σπύρος Μπιμπίλας

Θλίψη σκόρπισαν στον καλλιτεχνικό χώρο οι απώλειες δύο σπουδαίων ηθοποιών μέσα στον ίδιο μήνα.

Όπως έκανε γνωστό με μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα στον Ιανουάριο έφυγαν από τη ζωή η Ελένη Σάνιου και η Άννυ Ραζή.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Σάνιου έφυγε από τη ζωή στις 8 Ιανουαρίου, ενώ η Άννυ Ραζή, στις 15 Ιανουαρίου.
Ωστόσο, δεν έκανε γνωστά τα αίτια του θανάτου τους.

«Μέσα στον Γενάρη είχαμε δύο θλιβερές αποχωρήσεις αγαπημένων μας συναδέλφων ηθοποιών που επειδή είχαν αποσυρθεί το μάθαμε δυστυχώς αργά… Η αγαπημένη μου Ελένη Σάνιου (έφυγε 8 Γενάρη) με την οποία δουλέψαμε υπέροχα το 81 στην πολυ επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ του Καρκαβίτσα και δούλεψε πολλά χρόνια στο θέατρο και μετά αφοσιώθηκε στην οικογένειά της , και η σπουδαία κυρία του μουσικού θεάτρου μας , γεννημένη το 32 και σουμπρέτα από τις λιγες που δούλεψε με όλους τους μεγάλους του μουσικού θεάτρου μας η Άννυ Ραζή (έφυγε 15 Γενάρη) …Καλό ταξίδι να έχουν και θα τις έχουμε πάντα στις καρδιές μας…», έγραψε στη δημοσίευσή του.

Δείτε την ανάρτησή του:

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button