ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ ΘΛΙΨΗ : Ο 32χρονος Κυριάκος Καβάζης έχασε τη ζωή του λίγο πριν γίνει πατέρας

ΘΛΙΨΗ ΘΛΙΨΗ : Ο 32χρονος Κυριάκος Καβάζης έχασε τη ζωή του λίγο πριν γίνει πατέρας

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 32χρονος Κυριάκος Καβάζης, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στο Παραλίμνι.

Ο Κυριάκος Καβάζης οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη Λεωφόρο Σωτήρας με κατεύθυνση το Παραλίμνι, όταν 55χρονος οδηγός οχήματος που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση επιχείρησε στροφή δεξιά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 32χρονος.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Ο άτυχος Κυριάκος καταλείπει σύζυγο, που κυοφορούσε το παιδί το στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης.

Ο 55χρονος οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι είναι το τρίτο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε μέσα σε μόλις 24 ώρες. Χθες 1η Ιουνίου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην Κάτω Πάφο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 36χρονη Χρυστάλλα Κουμούσιη.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα σήμερα τα ξημερώματα ο 19χρονος Matiss Dianels έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του σε δρόμο στη Λεμεσό και προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Πηγή: Alphanews.live

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button