ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στην Κύπρο – Ανθρωποκτονία ερευνά η Αστυνομία, συνελήφθησαν οι γονείς

Tο κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έχοντας σπασμούς – Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του, προήλθε λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης

Υπόθεση ανθρωποκτονίας διερευνά η Αστυνομία της Κύπρου, σχετικά με τον θάνατο βρέφους, ηλικίας δυόμισι μηνών, στη Λεμεσό. Οι Αρχές, οι οποίες ήδη διεξάνουν ανακρίσεις, προχώρησαν στη σύλληψη των δύο γονέων του παιδιού, ηλικίας 37 και 22 ετών.

Τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου 2022, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έχοντας σπασμούς. Από εκεί διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου γύρω στις 7.15 το πρωί της ίδιας μέρας διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του, προήλθε λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, ενώ στο σώμα του βρέφους εντοπίστηκαν επίσης κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νωτιαίου μυελού. Από τα ευρήματά τους οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα τραύματα του βρέφους να προκλήθηκαν από ατύχημα στο σπίτι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, έπειτα από την εξέλιξη αυτή, εναντίον των γονέων του βρέφους, ηλικίας 37 και 22 ετών, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button