ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση Ιερέα στην Κόρινθο

Θρίλερ με την εξαφάνιση Ιερέα στην Κόρινθο

 

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην περιοχή της Κορίνθου μετά την εξαφάνιση του Ιερέα Αθανάσιου Αναγνωστόπουλου.

Τα ίχνη του 61χρονου Ιερέως έχουν χαθεί από τις 13 Ιουλίου, ενώ η κόρη του δήλωσε στην Αστυνομία την εξαφάνιση.

Η Μητρόπολη Κορίνθου εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα και αναφέρει: «Όταν, προ καιρού, διαπιστώθηκε η άνευ αδείας και μη δικαιολογημένη απουσία του Ιερέως Αθανασίου Αναγνωστόπουλου από την εκτέλεση των Εφημεριακών – Υπηρεσιακών του καθηκόντων και η εκ μέρους του εγκατάλειψη της θέσεώς του ως υπευθύνου του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Ανδρών «Το Έργο Του Αποστόλου Παύλου», όπου και διέμενε, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου τον αναζήτησε, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ακολούθως απευθύνθηκε στο συγγενικό του περιβάλλον, από το οποίο πληροφορήθηκε πως λίγο πριν υποβάλλουν στην Αστυνομική Αρχή δήλωση εξαφάνισης του παραπάνω Ιερέως, εκείνος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με συγγενικό του πρόσωπο αναφέροντας πως ήταν «καλά».

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον έχει πράγματι υποβληθεί δήλωση εξαφάνισης, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου δεν γνωρίζει ούτε έχει ενημερωθεί για το ποια νεότερα γεγονότα οδήγησαν προφανώς τους συγγενείς του Ιερέως να δηλώσουν την «εξαφάνισή» του.

Από την πλευρά της η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου, παρακολουθώντας από την πρώτη στιγμή το ζήτημα, έχει καταθέσει, από την προηγούμενη εβδομάδα, στην κυρία Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου ό,τι στοιχεία διέθετε για την περίπτωση του εν λόγω Ιερέως, ούτως ώστε ν’ αξιολογηθούν αρμοδίως και να του παρασχεθεί η δέουσα αρωγή».

πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button