ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρίλερ. Ποιος σκότωσε τον Βασίλη στη Λεωφόρο Μαραθώνος;

Θρίλερ. Ποιος σκότωσε τον Βασίλη στη Λεωφόρο Μαραθώνος;

Ποιός σκότωσε τον Βασίλη; Οι συγγενείς ζητούν να μάθουν την αλήθεια. Γι΄αυτό και το μήνυμά τους. “Παρακαλώ οποίος έχει πληροφορίες ή ήταν κοντά στο θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε την ζωή του αδελφού μας πριν 3 ώρες στην περιοχή Νέας Μάκρης να μας πάρει τηλ στο 6942442594”.

Σε λίγη ώρα απο τώρα και πιο συγκεκριμένα στις 12.00 το μεσημέρι η οικογένεια του Βασίλη θα τον αποχαιρετίσει για πάντα. Το παλικάρι αυτό των 26 ετών έχασε χτες το απόγευμα την ζωή του σε δυστύχημα με την μοτοσυκλέτα του στην Λ.Μαραθώνος, στο ύψος της Νέας Μάκρης.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ι.Ν Ανάληψης του Κυρίου στην Διασταύρωση Ραφήνας, κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Κανένας από τους εκατοντάδες φίλους και φίλες του που θρηνούν από χτες το αδόκητο ”φευγιό” του, δεν θα μπορέσουν να παραστούν, παρά μόνον οι πολύ στενοί συγγενείς. Θερμή παράκληση της οικογένειας να μην έρθει κόσμος στην κηδεία, διότι δεν επιτρέπεται και θα δημιουργηθεί πρόβλημα στον Ιερό Ναό.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button