ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρίλερ στην Ηλεία: Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του – Πέθανε μόνος και αβοήθητος τουλάχιστον 24 ώρες πριν

Ένας ηλικιωμένος από τα Σαβάλια Ηλείας φέρεται να πέθανε μόνος και αβοήθητος στο σπίτι του, αφού δεν είχε εντοπιστεί από κανέναν για περισσότερες από 24 ώρες.

Ο άτυχος 76χρονος βρέθηκε νεκρός από άντρες της Ασφάλειας χθες (17/12) αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr ο 76χρονος έμενε μόνος του, ωστόσο τις τελευταίες μέρες τα “ίχνη” του είχαν χαθεί, γεγονός που έκανε τους γείτονες να ανησυχήσουν, ειδοποιώντας τελικά το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, χτυπούσαν την πόρτα, αλλά κανείς δεν απαντούσε. Όταν κατάφεραν να μπουν, αντίκρισαν νεκρό τον 76χρονο στο κρεβάτι του.

Για το θάνατο του, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεκρός ο δικηγόρος Λουκής Παπαφιλίππου . Ήταν και ο ιδρυτής του Αντ1

Τον θάνατο του δικηγόρου Λουκή Παπαφιλίππου, ιδρυτή και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΝΤ1, ανακοίνωσε η η οικογένεια Παπαφιλίππου, καθώς και η Διοίκηση και η Διεύθυνση του σταθμού.

Όπως αναφέρεται, «με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Παπαφιλίππου, καθώς και η Διοίκηση και η Διεύθυνση του ΑΝΤ1, ανακοινώνουν τον θάνατο του δικηγόρου Λουκή Παπαφιλίππου, ιδρυτή και Προέδρου του Διοικητικού

Συμβουλίου του ΑΝΤ1, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 17 Δεκεμβρίου 2021, μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, σε ηλικία 84 ετών».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button