ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρηνεί η Αχαΐα: Τα σπαρακτικά λόγια του θείου του 9χρονου – «Ήταν ένας άγγελος» ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν τα λόγια του θείου του 9χρονου αγοριού – Βρήκε τραγικό θάνατο στο σχολείο του

«Είμαστε συντετριμμένοι πραγματικά», δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής στο Mega ο θείος του 9χρονου που έχασε τη ζωή του στο προαύλιο του σχολείου.

«Ήταν ένας άγγελος, ένα παιδί που πιστεύαμε ότι θα ξεπερνούσε το πρόβλημά του, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε», είπε ακόμη ο Κώστας Βαρδάκης, ο οποίος αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το παιδί από μικρό.

Δείτε το ρεπορτάζ:

«Είχε κάνει μια επέμβαση στην καρδιά του όταν ήταν μικρό. Του έβαλαν βηματοδότη. Ήταν μια χαρά, αλλά δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια», είπε ακόμη ο κ. Βαρδάκης.

Σοκαρισμένη η κοινωνία

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του 9χρονου στο Σκιαδά Τριταίας στην Αχαΐα. Οι γονείς του και η μεγαλύτερη αδελφή του είναι απαρηγόρητοι. Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την περιοχή.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επικοινώνησε με το σχολείο αλλά και με την οικογένεια του παιδιού, προκειμένου να ενημερωθεί για την τραγωδία.

Ο θάνατος φέρεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Αχαΐας από τον ξαφνικό θάνατο ενός 9χρονου αγοριού στο σχολείο του.

Την ώρα που το άτυχο παιδάκι ήταν στο σχολείο του, που βρίσκεται στο χωριό Σταυροδρόμι, κατέρρευσε ξαφνικά.

Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών το παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο θάνατός του φέρεται να έχει παθολογικά αίτια..

newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button