ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρηνεί ο Βόλος: Νεκρή η 41χρονη Εύη Γιαννακοπούλου

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της 41χρονης Παρασκευής (Εύης) Γιαννακοπούλου.

Η άτυχη γυναίκα έδινε τη δική της μάχη με σοβαρή ασθένεια, όμως δεν μπόρεσε να βγει νικήτρια.

Η 41χρονη ήταν εκπαιδευτικός και διατηρούσε Κέντρο Μελέτης στην οδό Ανθίμου Γαζή στον Βόλο.

Αφήνει πίσω της τους γονείς της, αδέλφια και γιαγιά. Η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω της επικρατούσης κατάστασης.

Η οικογένειά της επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο «Φλόγα».

Θρήνος – Νεκρή χθές η χαμογελαστή Ζωζώ Μητροπούλου

Έφυγε σε ηλικία 54 ετών η Ζωζώ Μητροπούλου η οποία εδώ και χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Ρόδο. Σύμφωνα μη πληροφορίες η 54χρονη το τελευταίο διάστημα έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και επί περίπου τρεις εβδομάδες νοσηλευόταν στο νησί όπου διέμενε.

Κάποια απλά συμπτώματα όπως βήχας και δύσπνοια την προβλημάτισαν και την οδήγησαν στον γιατρό, με τις εξετάσεις να δείχνουν την σοβαρή κατάσταση της υγείας της.

Η Ζωζώ ήταν να πάρει αυτές τις μέρες εξιτήριο και να επιστρέψει στην Πάτρα για να συνεχίσει την θεραπεία της ωστόσο η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button