ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος-Εφυγε χθές ο Δημήτρης Παυλής

Θρήνος-Εφυγε χθές ο Δημήτρης Παυλής

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία Δημήτρης Παυλής.

Ο εκλιπών διετέλεσε Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επι σειρά ετών τοπικός παράγοντας της περιοχής.

Ήταν ιδιοκτήτης γραφείου οικονομολογικών εργασιών στην Τρίπολη και κατασκευαστής οικοδομών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Παυλής κατέληξε μετά απο άνιση μάχη με τον καρκίνο στα 61 του χρόνια.

Τραγωδία πρίν απο λίγο στο γήπεδο της Καλλιθέας. Νεκρός ο μαραθωνοδρόμος Μάκης Σκλαβενίτης

Η πληροφορία έφτασε πρίν απο λίγο στο γραφείο μου και σοκάρει τον Ελληνικό Αθλητισμό. Ένας εξαιρετικός δρομέας “έφυγε” απο την ζωή σήμερα το πρωί την ώρα που έτρεχε, στο γήπεδο Καλλιθέας.

Πιθανή αιτία θανάτου η ανακοπή καρδιάς.

Ο Μάκης Σκλαβενίτης που έμενε στο Μοσχάτο ήταν 56 ετών και κατέγραφε αξιοσημείωτες επιδόσεις όπως 3.03.23 στον Μαραθώνιο Ρόττερνταμ 2017, 3.10.20 στη Βιέννη το 2016, και πολλές ακόμη.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button