ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για 16χρονο που πέθανε μετά από υψηλό πυρετό

Οι εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου
Θλίψη και συγκίνηση στη Ρόδο, για τον θάνατο ενός 16χρονου παιδιού, το οποίο υπέκυψε στο Νοσοκομείο Παίδων όπου είχε μεταφερθεί το βράδυ της Τρίτης με υψηλότατο πυρετό. Ο 16χρονος Λευτέρης, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η “Ρ” εισήχθη αρχικά στο Νοσοκομείο της Ρόδου με υψηλό πυρετό. Οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να αντιμετωπίσουν προσωρινά την κατάσταση της υγείας του και να μετριάσουν τον πυρετό.

Την Δευτέρα ο Λευτέρης πήρε εξιτήριο και βγήκε από το νοσοκομείο αλλά το ίδιο βράδυ εισήχθη εκτάκτως ξανά, επειδή η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, με κύριο χαρακτηριστικό τον υψηλό πυρετό και πάλι.
Δόθηκε εντολή από τους γιατρούς και σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο νοσοκομείο Παίδων. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επιπλοκές που οδήγησαν στον θάνατό του σήμερα. Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το αγόρι αναμένεται να προσδιοριστούν επίσημα έπειτα από την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεων, μέσα στις επόμενες ώρες.

Προς διερεύνηση τα ακριβή αίτια. Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το 16χρονο αγόρι αναμένεται να προσδιοριστούν επίσημα έπειτα από την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεων, μέσα στις επόμενες ώρες. Όπως ανακοίνωσε οικογένεια, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 17:00 από τον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού Απόλλωνων. Το μήνυμα του πατέρα που ανήρτησε απόψε στον λογαριασμό του στο διαδίκτυο, ραγίζει καρδιές: «Καλό σου ταξίδι άγγελε μου θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα».

Ανακοίνωση της κοινότητας Απολλώνων. Σε ανακοίνωσή τους, ο πρόεδρος και τα μέλη της κοινότητας Απολλώνων, αναφέρουν:  «Εκ μέρους της κοινότητας μας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Αγρέλη και της Θεανώς Περνάρη για την τεράστια αυτή απώλεια του γιού τους Λευτέρη. Ένα από τα καλύτερα παιδιά του χωριού μας ούτε 16 χρονών ακόμη, 2 μέτρα παλικάρι. Είμαστε πιο φτωχοί απο σήμερα. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο Λευτέρη. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button