ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος Για Την 24χρονη Ραφαέλλα… Ξεψύχησε Στα Συντρίμματα Του Οχήματος Της

Θρήνος Για Την 24χρονη Ραφαέλλα… Ξεψύχησε Στα Συντρίμματα Του Οχήματος Της

Στα μαύρα ντύθηκαν η οικογένεια και οι φίλοι της 24χρονης Ραφαέλας Παττίχη, που έχασε το απόγευμα τη ζωή της στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Αυγόρου-Λιοπετρίου, γράφοντας έτσι το όνομα της στον ατέλειωτο κατάλογο των θυμάτων της ασφάλτου.

Ο χάρος έστησε καρτέρι στην άτυχη 24χρονη στον δρόμο Αυγόρου-Λιοπετρίου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, το οποίο ανετράπη και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Αμέσως διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας απεγκλώβισαν την 24χρονη από τα συντρίμμια, ενώ ασθενοφόρο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Στη σκηνή έσπευσαν επίσης και μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διεξήγαγαν έρευνες για τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος, του τέταρτου μέσα είκοσι μία μέρες στο 2020.

Ανάμεσα στα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές είναι το κατά πόσον η άτυχη 24χρονη έφερε ζώνη ασφαλείας, αν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, αλλά και πώς έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Η άτυχη 24χρονη ήταν απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και διέμενε στο Αυγόρου με τον αρραβωνιαστικό της.

Πηγή: reporter.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button