ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν την αλήθεια

Μια 25χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο και δυο άνδρες τραυματίστηκαν, σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, μετά τα μεσάνυχτα, στην Βέροια.

Η 25χρονη ήταν συνοδηγός του οχήματος

Ειδικότερα, το τροχαίο δυστύχημα έγινε στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Λαζοχωρίου και Αγ. Γεωργίου, γύρω στις 3:30 τη νύχτα, όταν δυο ΙΧΕ αυτοκίνητα, που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση, συγκρούστηκαν μετωπικά, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα η συνοδηγός του ενός οχήματος και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα verianet.gr, με αποτέλεσμα το ένα αυτοκίνητο να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι, ενώ για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική, με τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέβησαν άμεσα στο σημείο και διακόμισαν τους τραυματίες και την άτυχη κοπέλα στο νοσοκομείο Βέροιας.

Άγνωστα τα στοιχεία της 25χρονης
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία της αδικοχαμένης κοπέλας και των νεαρών τραυματιών.

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button