ΔΙΑΦΟΡΑ

Koρωvοϊός: Το Νέο «Σκληρό» Μέτρο Της Κυβέρvησης Πoυ Θα Απoγοητεύσει Πoλλούς

Koρωvοϊός: Το Νέο «Σκληρό» Μέτρο Της Κυβέρvησης Πoυ Θα Απoγοητεύσει Πoλλούς

Τα νέα δυστυχώς δεν είναι ενθαρρυντικά.

Το Νέο «σκληpό» μέτpο- Παρά τους ελέγχους και τα μέτρα της κυβέρνησης τα εισαγόμενα κρούσματα ρίχνουν λάδι στη φωτιά του κορωνοϊού και οδηγούν σε νέα έξαρση της νόσου στη χώρα μας. Σύμφωνα με την ημερήσια…

Τα νέα δυστυχώς δεν είναι ενθαρρυντικά.

Παρά τους ελέγχους και τα μέτρα της κυβέρνησης τα εισαγόμενα κρούσματα ρίχνουν λάδι στη φωτιά του κορωνοϊού και οδηγούν σε νέα έξαρση της νόσου στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19), χθες (26/7) ανακοινώθηκαν 27 νέα κρούσματα στη χώρα, εκ των οποίων τα 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4193, εκ των οποίων το 54.7% αφορά άνδρες. 1174 (28.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2101 (50.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και 9 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Το νέο σκληρό μέτρο.

Όπως διεμήνυσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Νίκος Παπαθανάσης, μέχρι το τέλος Αυγούστου θα παραταθεί η αναστολή των πανηγυριών.

«Η κοινή λογική λέει ότι πάνε έως τέλος Αυγούστου για αναστολή. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπούν τα πανηγύρια καθότι είναι το μοναδικό σημείο που πατήσαμε φρένο,

καθότι δεν λειτούργησαν με τους κανόνες που είχαμε ανακοινώσει. Επομένως κατά την εκτίμησή μου δεν θα επιτραπούν τα πανηγύρια τον Αύγουστο», είπε μιλώντας στο Mega.

Υποστήριξε δε, πως δεύτερο lockdown δεν θα υπάρξει με την έννοια που έλαβε χώρα το πρώτο.

«Είμαστε πιο έξυπνοι, με εργαλεία πιο ικανά να αντιμετωπίσουν τη διασπορά του Covid-19. Ίσως έχουμε τοπικές παρεμβάσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κορωνοϊού» είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα οποία θα στηρίξουν την ελληνική οικονομία, ενώ όπως γνωστοποίησε στις 15 Οκτωβρίου θα γνωστοποιηθούν οι ελληνικές προτάσεις στην Ευρώπη.

Τόνισε ότι την περιόδο της καραντίνας δεν υπήρξε αισχροκέρδεια, καθώς το υπουργείο παρακολουθούσε συνεχώς τις τιμές και την αγορά, ενώ μίλησε και για ένα νομοθέτημα που θα θεμελιώσει ένα μηχανισμό προστασίας των πολιτών από τα φαινόμενα υπερτιμήσεων…

Δείτε όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο:

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button