ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τον 38χρονο που «έφυγε» από κορονοϊό- Πριν ένα χρόνο είχε χάσει την γυναίκα του μετά τον τοκετό

Θρήνος για τον 38χρονο που «έφυγε» από κορονοϊό- Πριν ένα χρόνο είχε χάσει την γυναίκα του μετά τον τοκετό

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη, όπου ένας νεαρός πατέρα ο οποίος πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τη σύζυγό του μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού νικήθηκε από τον κορονοϊό σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, συντετριμμένος ο 38χρονος Γιάννης Πιτσάνης περιέγραφε τις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά το θάνατο της συζύγου του, από επιπλοκή λίγο μετά τον τοκετό.

Χθες βράδυ, ο 38χρονος, έχασε την μάχη με τον κορονοϊό και υπέκυψε στην νόσο. Όπως λέει η οικογένειά είχε ανεβάσει πυρετό, παρουσίασε δύσπνοια και χωρίς να προλάβει καν να νοσηλευτεί, έφυγε μέσα σε μια μέρα.

«Είναι μια τραγική ιστορία, δυστυχώς η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά αυτή την οικογένεια, με ένα δυσάρεστο γεγονός, όπως είναι αυτό της απώλειας του νεαρού Γιάννη. Αυτού του νεαρού πατέρα ο οποίος πριν από έναν χρόνο σχεδόν μας ανέθεσε την υπόθεση του άδικου θανάτου της νεαρής γυναίκας του, της 29χρονης η οποία απεβίωσε μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού, διότι της είχε χορηγηθεί μια αντιβίωση στην οποία ήταν αλλεργική».

Η 29χρονη Άννα είχε γεννήσει στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Ο 38χρονος πατέρας μεγάλωνε μόνος του το κοριτσάκι τους.

Οι συγγενείς της 29χρονης και του 38χρονου βυθίζονται για δεύτερη φορά στο πένθος μέσα σε ένα χρόνο, με την φροντίδα της 1 έτους κόρη τους να είναι για αυτούς η προτεραιότητα.

Σύμφωνα με το LiveNews, το παιδάκι βρίσκεται με την οικογένεια του πατέρα. Οι παππούδες του δεν είναι προχωρημένης ηλικίας, ενώ υπάρχουν και άλλα πρόσωπα τα οποία φροντίζουν και συνεπικουρούν το παιδάκι.

πηγη thecaller.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button