ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος και Οργή – Αυτός είναι ο 10χρονος Σαμουήλ που σκοτώθηκε χθές στην Κακαβιά

Θρήνος και Οργή – Αυτός είναι ο 10χρονος Σαμουήλ που σκοτώθηκε χθές στην Κακαβιά

Κι ένα μεγάλο «γιατί» υπάρχει στο μυαλό της οικογένειας του 10χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του χθες το πρωί στην Κακαβιά, όταν χτυπήθηκε από ασθενοφόρο στην εθνική οδό Αργυροκάστρου – Κακαβιάς, που μετέφερε ασθενή προς το Περιφερειακό Νοσοκομείο Αργυροκάστρου.

  • Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τη ζωή του μικρού Σαμουήλ, ο οποίος κατά τις 10:30 το πρωί διέσχιζε το δρόμο πλησίον των Βουλιαρατών σύμφωνα με το himara.

Η οικογένεια του άτυχου παιδιού βρισκόταν για περίπου 24ωρες ανάμεσα στα οχήματα που περίμεναν να περάσουν στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, τα τελευταία 24ωρα Έλληνες που επιστρέφουν από τα σπίτια τους στη Β. Ήπειρο κάνουν λόγο για απαράδεκτη καθυστέρηση μετά τον έλεγχο των ελληνικών συνόρων, καθώς υπάρχει μόνο ένα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που πραγματοποιεί δειγματοληπτικό έλεγχο για τον κορωνοϊό σε όλους τους επιβάτες των οχημάτων.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button