ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΡΗΝΟΣ. Νεκρή η 36χρονη Λευκοθέα Φρούντα

ΘΡΗΝΟΣ. Νεκρή η 36χρονη Λευκοθέα Φρούντα

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Σε ηλικία 36 ετών έφυγε από τη ζωή η Λευκοθέα Φρούντα. Έδωσε εδώ και μήνες μια γενναία μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγεί νικήτρια.

Αφήνει πίσω δύο μικρά παιδιά, τον Σωτήρη και την Ελπίδα. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στα Δεμένικα.

Καλπάζει ο ιός του Δυτικού Νείλου στις Σέρρες. Τρία νέα κρούσματα μέσα σε 24 ώρες

Αυξάνονται τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στις Σέρρες, ενώ ήδη δυο ηλικιωμένοι έχασαν την ζωή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες τρία νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν μέσα σε λιγότερο απο 24 ώρες.

Πρόκειται για μία 78χρονη γυναίκα από την Αναγέννηση Σερρών, μία 62χρονη από τον Λευκώνα και έναν 64χρονο άντρα από χωριό της Βισαλτίας.

Στο νοσοκομείο Σερρών νοσηλεύεται μόνο το ένα κρούσμα ενώ οι ασθενείς-σύμφωνα με το επιλογές- είναι σε καλή κατάσταση.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button