ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος-Νεκρή η Καλλιόπη Αλμπάνη. Παραδόθηκε στη μάχη με τον καρκίνο

Θρήνος-Νεκρή η Καλλιόπη Αλμπάνη. Παραδόθηκε στη μάχη με τον καρκίνο

Μεγάλη θλίψη στη Ελασσόνα για την απώλεια της 52χρονης Καλλιόπης Αλμπάνη η οποία τα τελευταία χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ή εκλιπούσα ήταν πολύ αγαπητή στην τοπική κοινωνία, παλαιότερα εργάστηκε στον ΟΑΕΔ Ελασσόνας ενώ τελευταία δούλευε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Η κηδεία της τελέστηκε-σύμφωνα με το onlarisa-χθες Δευτέρα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας. Άφησε πίσω της τον σύζυγό της Νίκο, τα παιδιά της, την μητέρα της και τον αδελφό της. Συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια της φίλης της και περιφερειακής διευθύντριας του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας, αλλά και αντιπρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας,  κ. Όλγας Τσιούρβα, η οποία την αποχαιρέτησε με αγάπη.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button