ΔΙΑΦΟΡΑ

`Θρήνος – Νεκρή η Θεοδώρα Τουλιάτου. Την “τελείωσε” ο καρκίνος μέσα σε 4 μήνες

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος της Θεοδώρας Τουλιάτου σε ηλικία μόλις 54 ετών μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός γιου, του Νικόλα, αδελφή του Δημήτρη Τουλιάτου, κόρη του αξέχαστου Μάκη και της Νίκης Τουλιάτου.

Είχε σπουδάσει στο Λονδίνο και ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία, στο Πλίμουθ. Το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στην Πάτρα. Στο παρελθόν είχε εργαστεί και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Ο θάνατός της βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της.

Θρήνος στην αεροπορία στρατού – Νεκρός ο Χρήστος Φωτάκης

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς έφυγε από τη ζωή σήμερα ένας 46χρονος υπολοχαγός της Αεροπορίας Στρατού, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και όσος τον γνώριζαν.

Ο άτυχος αξιωματικός του Στρατού αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθήνας.

Πρόκειται για τον Χρήστο Φωτάκη, υπολοχαγό και χειριστή ελικοπτέρων (UH-1H Huey), που υπηρετούσε στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο.

Ο άτυχος αξιωματικός του Στρατού κατέλιπε τη σύζυγό του Χρυσάνθη, δύο παιδιά τον Νικόλαο και την Κωνσταντίνα, γονείς και αδέλφια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων Βόλου σύμφωνα με τις υγειονομικές συνθήκες του Covid 19.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button