ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος -Νεκρός ο αγαπημένος συγγραφέας των παιδιών

Θρήνος -Νεκρός ο αγαπημένος συγγραφέας των παιδιών

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Έφυγε από τη ζωή χθές το απόγευμα ο συγγραφέας Κυριάκος Ντελόπουλος .

Πεζογράφος, βιβλιοθηκονόμος, βιβλιογράφος, μεταφραστής, αφιέρωσε μεγάλο μέρος του συγγραφικού και ερευνητικού του έργου στη θεωρία της Βιβλιοθηκονομίας και της Βιβλιογραφίας,

ενώ ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την παιδική λογοτεχνία, και ειδικότερα με τη μελέτη της παιδικής λογοτεχνίας του 19ου αιώνα.

Σοκ στην Κρήτη-Έτρωγε και έπινε με παρέα και την αμέσως επόμενη στιγμή έπεσε νεκρός

Τον θάνατο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, βρήκε ένας 58χρονος, τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο άτυχος άνδρας ήταν με την παρέα του σε φιλικό σπίτι το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ξαφνικά παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος.

Εκλήθη ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία η νεκροτομή.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button