ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος – Νεκρός ο γνωστός δικηγόρος Λάμπρος Φράγγος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο δικηγόρος του Βόλου Λάμπρος Φράγγος. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Γεννήθηκε στο Καταφύγιο Καρδίτσας το 1958 και αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλεύτηκε με πρόβλημα υγείας στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ χρειάστηκε μεγάλο διάστημα αποθεραπείας σε ιδιωτικό κέντρο στη Λάρισα. Το απόγευμα του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά Γιάννη και Τρύφωνα.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοδιδάσκαλος και πρωτοψάλτης Κωσταντίνος Κουκιάς

ΡΟΔΟΣ Έφυγε απόψε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, ένας εξαίρετος άνθρωπος, διδάσκαλος, ιεροψάλτης και άριστος οικογενειάρχης ο Κωνσταντίνος Κουκιάς από την Κρεμαστή.

Ο Κώστας Κουκιάς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, και πορεύτηκε με πραότητα και σύνεση σε ολόκληρη τη ζωή του. Παράλληλα με τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών ως επικεφαλής του γραφείου τύπου της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του.

Συγκινητική ήταν η ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκιας, επισημαίνοντας τα εξής:

¨Ο μειλήχιος,ευγενικός,πράος,ανεξίκακος, σοφός δάσκαλος μας, Άρχων Πρωτοψάλτης της Παναγίας Καθολικής Κρεμαστής και Παραγωγός της Τηλεόρασης Θάρρι Κωνσταντίνος Κουκιάς (ο Κωστής μας) πριν λίγο αναχώρησε για την αιωνιότητα. Απαλαίωτος να είναι η μνήμη σου Δάσκαλε μας.Σε ευχαριστούμε για όλα.”.

rodiaki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button