ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος . Νεκρός ο Θωμάς Μπαλαούρας

Θρήνος στους καταδρομείς. Νεκρός ο εκπαιδευτής Θωμάς Μπαλαούρας

Ο Θωμάς Μπαλαούρας σπούδασε Οικονομικά, ήταν απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Φυσικής Αγωγής και διετέλεσε εκπαιδευτής στις καταδρομές (ΚΕΚ Ρεντίνας).

Μετά την αποστρατεία του, είχε ενεργό ανάμειξη στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, υπήρξε  υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου το 1994 και στη  συνέχεια επικεφαλής της μειοψηφίας την περίοδο 1994-1998.

Υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων για τρεις συνεχόμενες τετραετίες, 1989 – 2001, με μεγάλη και αναγνωρισμένη απ’ όλους προσφορά στον χώρο αυτό. Από τους κυριότερους συντελεστές της καθιέρωσης των επιδομάτων για τα παιδιά και  εμπνευστής και δημιουργός της σύνταξης στην πολύτεκνη μάνα (20 μήνες σκληρών αγώνων). Έγινε επίσης μέλος της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδας «Τιμής ένεκεν» για την πλούσια κοινωνική του προσφορά.

Λόγω των πρόσφατων μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας του covid-19,η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η οικογένεια παρακαλεί να προσευχηθείτε όλοι για την ανάπαυση της ψυχής του.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button