ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος Πέθανε αγαπημένη Έλληνιδα ηθοποιός

Θρήνος Πέθανε αγαπημένη Έλληνιδα ηθοποιός

Η αξιόλογη Ελληνίδα ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, με πιο πρόσφατη την «Μητριαρχία» το 2014.

Ήταν από τις αγαπημένες ηθοποιούς του γνωστού σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη καθώς είχε παίξει και στα «Πέτρινα χρόνια» αλλά και στην «Μικρά Αγγλία».

Είχε παίξει, μεταξύ άλλων, στις ταινίες: «Ο Κύριος με τα γκρι», «Κυρία Κούλα», «Μαμά 2 u», «Έναστρος θόλος», «Οι σκλάβοι στα δεσμά τους».

Η δεύτερη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου είχε γνωριστεί με τον αγαπημένο συνθέτη στα τέλη του 1976 στο θέατρο. Οι δυο τους απέκτησαν δύο κόρες, την Σεσίλ και την Κωνσταντίνα, που ασχολούνται με τις τέχνες.

Ο λόγος για την ηθοποιό Ειρήνη Ιγγλέση που έχασε τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Διατηρούσαν άψογες σχέσεις με τον συνθέτη και την τελευταία του σύζυγο Μαρία Παπαγιάννη, η οποία την αποχαιρέτισε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

Η Ειρήνη Ιγγλέση -δεύτερη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου- ήταν μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη καθώς είχε παίξει και στα «Πέτρινα χρόνια» αλλά και στην «Μικρά Αγγλία».

Η σημαντική Ελληνίδα ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, με πιο πρόσφατη την «Μητριαρχία» το 2014.

Είχε παίξει, μεταξύ άλλων, στις ταινίες: «Ο Κύριος με τα γκρι», «Κυρία Κούλα», «Μαμά 2 u», «Έναστρος θόλος», «Οι σκλάβοι στα δεσμά τους».

Η γνωριμία με τον Θάνο Μικρούτσικο και οι δύο κόρες

Η Ειρήνη Ιγγλέση, ήταν η δεύτερη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου και είχε γνωριστεί με τον αείμνηστο συνθέτη στα τέλη του 1976 στο θέατρο. Οι δυο τους απέκτησαν δύο κόρες, την Σεσίλ και την Κωνσταντίνα, που ασχολούνται με τις τέχνες.

Αν και ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ η Ιγγλέση διατηρούσε άψογες σχέσεις τόσο με τον Μικρούτσικο όσο και την τελευταία του σύζυγο Μαρία Παπαγιάννη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κηδεία του συνθέτη η Ιγγλέση ήταν συντετριμμένη και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button