ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στη Λάρισα: Στα πάτρια εδάφη η σορός της 19χρονης Θάλειας

Συνοδεία των γονέων της επέστρεψε η ναυτική δόκιμος που έσβησε στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι – Σήμερα η κηδεία της

Λίγο μετά τις 16:00 έφτασε στη Λάρισα (στην 110ΠΜ) το αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε από την Ιταλία στη χώρα μας τη σορό της 19χρονης ναυτικής δοκίμου, η οποία πέθανε σε νοσοκομείο της Νάπολης μετά από ξαφνικό πυρετό που παρουσίασε κατά τη διάρκεια του πρώτου της εκπαιδευτικού ταξιδιού με τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

 

Η σορός της άτυχης κοπέλας μέσα σε λευκή νεκροφόρα, κατευθύνθηκε στο σπίτι της, στη συνοικία Παπασταύρου.

Χωρίς ακόμα να γνωρίζουν τα ακριβή αίτια θανάτου της οι γονείς (που συνόδεψαν τη σορό του παιδιού τους) της άτυχης Θάλειας Κορδαμπάλου, θα πουν σήμερα, Πέμπτη 1/9, το τελευταίο αντίο στο παιδί τους Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου. Το πόρισμα του Ιταλού ιατροδικαστή αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Συμφωνα με το larissanet.gr το παρόν θα δώσουν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή.

Θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από στρατιωτικά αγήματα.

φωτογραφία: www.larissanet.gr πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button