ΔΙΑΦΟΡΑ

Πολλά δάκρυα στην Ελλάδα μας σήμερα: Πeθανε ξαφνικά η 26χρονη Λυδία. Τι έδειξε η νεκροψία

Απέραντη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό της 26χρονης Λυδίας Φαναριώτη – Τι έδειξε η νεκροψία

Σοκ και θρήνος στην κοινωνία της Πάτρας από τον ξαφνικό θάνατο της 26χρονης Λυδίας Φαναριώτη.

Η 26χρονη σύμφωνα με τον ιστότοπο politeianews.gr, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλάδα. Όταν πριν από δύο εβδομάδες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, όπου και παρέμεινε μέχρι σήμερα το πρωί, οπότε και άφησε την τελευταία της πνοή, χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί τα αιτία του θανάτου της.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους, που δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ένα κορίτσι γεμάτο νιάτα και όνειρα και αναζητούν τους λόγους που έφυγε τόσο ξαφνικά.

Σύμφωνα με το Pelop.gr η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα με την νεκροψία που διενήργησε κατέληξε στο πόρισμα ότι η 26χρονη «έφυγε» από πλευρίτιδα, μια φλεγμονή των μεμβρανών που περιβάλλουν τους πνεύμονες και επενδύουν εσωτερικά την θωρακική κοιλότητα. Αναμένονται και τα αποτελέσματα από την ιστολογική εξέταση.

ΕΔΕ για τον θάνατο της 26χρονης Λυδίας – «Έφυγε» ξαφνικά στο νοσοκομείο

Ποιες είναι οι αιτίες της πλευρίτιδας

Η πλευρίτιδα συχνότερα προκαλείται λόγω λοίμωξης από διάφορους παθογόνους ιογενείς παράγοντες όπως: Coxsackie virus, RSV, CMV, αδενοϊούς, EBV, γρίπη, κ.α. Επίσης μπορεί να προκληθεί από βακτηριακή λοίμωξη όπως η πνευμονία και η φυματίωση.

Για τον θάνατό της, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ζήτησε τη διενέργεια ΕΔΕ, ενώ η οικογένειά της έχει απευθυνθεί στην Εισαγγελία Πατρών, όπως μεταδίδει το pelop.gr.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 14:00 μμ στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ακταίου Ρίου και η ταφή της στο Κοιμητήριο Ακταίου Ρίου.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button