ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην Ελληνική κολύμβηση: Έφυγε απο τη ζωη ένα παλικαρακι μόλις 12 ετων, ο Χριστόφορος Σωτηριάδης

Ένα 12χρονο παλικαρακι έφυγε απο τη ζωη μετά απο γενναία πάλη δυο χρόνων με τον καρκίνο. Ο λόγος για τον νεαρο κολυμβητή Χριστόφορου Σωτηριάδη τον οποιο θρηνεί η ομάδα του Άρη Νίκαιας. Δυστυχώς ο Χριστόφορος έχασε τη μάχη και βύθισε στο πένθος την ομάδα του και τους συναθλητές του.

Με μια σπαρακτική πραγματικά ανακοίνωσή της η ομάδα του τον αποχαιρετά και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Ναυτικού Ομίλου ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ με απέραντη θλίψη και πόνο αποχαιρετά τον αθλητή του συλλόγου, Χριστόφορο Σωτηριάδη.

Ο Χριστόφορος, αθλητής του προ αγωνιστικού – αγωνιστικού τμήματος της κολύμβησης, έδωσε για δυο χρόνια μια σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

“ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΜΑΣ”

Η θέση σου είναι ανάμεσα στους Αγγέλους και εσύ θα βρίσκεσαι πάντα στην καρδιά και την σκέψη μας, με το χαμογελαστό σου πρόσωπο, όπως όταν σε πρωτογνώρισαμε, με το σπινθηροβόλο βλέμμα σου έτοιμος να κάνεις πάντα την επόμενη σκανδαλιά σου, αλλά και να προπονηθείς σκληρά για τους επόμενους στόχους σου.

Ο Θεός ας δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά σου.

πηγη olympia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button