ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην ΕΡΤ – Νεκρός ξαφνικά

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση θανάτου του τεχνικού της ΕΡΤ Πάτρας Απόστολου Ηρακλέους. Η δημοσιογράφος Χρύσα Κοσμάτου έγραψε χθες:

«Το Σάββατο το πρωί έφυγε από τη ζωή στο Παν/κο Νοσοκομείο του Ρίου ο συνάδελφος τεχνικός της ΕΡΤ Απόστολος Ηρακλέους σε ηλικία 63 ετών – θύμα της πανδημίας.
Ένας από τους πιο στωικούς κι υπευθύνους ανθρώπους, που έχω γνωρίσει κι είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του περίπου για 30 χρονιά ως δημοσιογράφος. Η λύπη κι η αμηχανία περισσεύουν σε όλους για το πιο “ειρηνικό” πνεύμα της υπηρεσίας. Αλησμόνητη η προσφορά του την διετία 2013-2015 για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΤ!

Καλό ταξίδι Απόστολε και καλή αντάμωση με τον πατέρα σου και την αγωνίστρια μητέρα σου Κυριακή!!
Καλή κι Αγία Δύναμη στα παιδιά σου που υπεραγαπούσες και θαύμαζες πολύ, όπως και την γυναίκα του Αικατερίνη. Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια».

πηγη spicynews12.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button