ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην Εύβοια- Η Καλλιόπη και ο Γιάννης βρέθηκαν πνιγμένοι…αγκαλιά

Θρήνος στην Εύβοια- Η Καλλιόπη και ο Γιάννης βρέθηκαν πνιγμένοι…αγκαλιά

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια αποδείχτηκε το πέρασμα της σφοδρής κακοκαιρίας “Θάλεια”. Ανάμεσα στις περιοχές που πενθούν δικούς τους ανθρώπους είναι και η Αμφιθέα. Κι αυτό διότι στο συγκεκριμένο χωριό βρέθηκε νεκρό το ανδρόγυνο μέσα στο σπίτι του.

Πρόκειται για μία 38χρονη γυναίκα και τον 42χρονο σύζυγο της, οι οποίοι βρέθηκαν αγκαλιασμένοι και νεκροί, αργά το απόγευμα της Κυριακής (09.08.2020), ανεβάζοντας σε 7 τον αριθμό των θυμάτων από τις πλημμύρες που έπληξαν την Εύβοια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviazoom, πρόκειται για την 38χρονη Καλλιόπη Χαρτοφίλη και τον 42χρονο σύζυγό της, Γιάννη Τριάντο, οι οποίοι βρέθηκαν πνιγμένοι. Και οι δύο ήταν αγνοούμενοι.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button