ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η 45χρονη Αναστασία, μητέρα ενός παιδιού

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η 45χρονη Αναστασία, μητέρα ενός παιδιού

Θρήνος και θλίψη έχουν σκεπάσει την αχαική πρωτεύουσα στο άκουσμα της είδησης ότι “έφυγε” από τη ζωή η 45χρονη Αναστασία Βλαστού που έδινε αρκετό καιρό άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια.

Όπως αναφέρει η gnomip.gr η 45χρονη Αναστασία ήταν δραστήρια και δυναμική.  Η Αναστασία Βλαστού υπήρξε μαχήτρια μέχρι τέλους. Τους τελευταίους μήνες έδωσε άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ πάλεψε με αστείρευτη δύναμη και αξιοπρέπεια δίνοντας καθημερινά στους αγαπημένους της ανθρώπους μαθήματα θέλησης και υπομονής. Και μπορεί η Αναστασία να μην είναι πια κοντά τους, όμως θα τους συντροφεύει για πάντα το μεγαλείο της καρδιάς και της ψυχής της.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών. πηγη: Εφημερίδα Γνώμη

Σοκ σκόρπισε στην κοινωνία της Πάτρας και στον εμπορικό κόσμο η είδηση του θανάτου της Αναστασίας Βλαστού η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών.

Η εκλιπούσα τους τελευταίες 6 μήνες έδωσε με γενναιότητα μάχη με την επάρατη νόσο όμως χθες δεν άντεξε και έφυγε από την ζωή. Η Αναστασία Βλαστού ήταν ιδιοκτήτρια του καταστήματος παιδικής ένδυσης «Καρτούν» στην οδό Ερμού και από μικρή είχε ακολούθησε τα χνάρια τους πάτερα της Σπύρου και της μητέρας της Γιώτα Βλαστού οι οποίοι διατηρούν το κατάστημα γυναικεία ρούχων «Φαντάζιο» στην οδό Κανακάρη.

Η Αναστασία Βλαστού αφήνει πίσω ένα παιδί, τον 21χρόνο Δημήτρη ο οποίος και αυτός κάνει τα πρώτα του βήματα στον εμπειρικό χώρο. Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Πηγή: flamis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button