ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην Πάτρα: Πέθανε βρέφος επτά μηνών – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια

Τραγωδία στην Πάτρα. Συντετριμμένοι είναι οι γονείς ενός βρέφους εφτά μηνών το οποίο έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το πρωί.

Το κοριτσάκι παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το διακόμισε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε προσπάθεια ανάνηψης τόσο μέσα στο ασθενοφόρο όσο και στο νοσοκομείο Παίδων χωρίς ωστόσο το βρέφος να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η οικογένεια πριν από περίπου δύο χρόνια είχα χάσει ξαφνικά κι άλλο παιδί της, ένα κορίτσι 3,5 ετών, τη Μαλένα.

Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ενώ σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα το μωρό δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Πηγή: thebest.gr

Τραγωδία – Νεκρός ξαφνικά ο μικρός Βαγγέλης Βρόντζος

Βαρύ το πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών για τον θάνατο του Βαγγέλη Βρόντζου, μαθητή της Α τάξης ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε χθες.

Το σχολείο του αποχαιρετά τον μικρό μαθητή με ανακοίνωση:

«Σήμερα η σχολική κοινότητα του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών (εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς) πενθεί! Ο δικός μας Βαγγέλης Βρόντζος, o αγαπημένος μας μαθητής της Α τάξης μας άφησε νωρίς μετά από το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε χθες.

Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, ως μαθητή, ως συμμαθητή, ως αθλητή και ως φίλο. Κυρίως όμως ως αγωνιστή της ζωής. Ευγενικός, χαμογελαστός, φιλότιμος, γεμάτος αισιοδοξία και θέληση. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button