ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Την τελευταία του πνοή του άφησε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Άρη στις αρχές της δεκαετίας του 70 και θεωρήθηκε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, διετέλεσε και μέλος της Εθνικής ομάδας μαζί με τον Γιώργο Φοιρό και τον Γιάννη Γούναρη.

Τα τρία τελευταία χρόνια ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από διαμάχη με γείτονες για έναν… κάδο απορριμμάτων ενώ οι υπεύθυνοι δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμη στη δικαιοσύνη για τις πράξεις τους.

Έφυγε στα άφησε στα 67 του χρόνια σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Άλιμος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 13χρονης Κατερίνας

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση μιας κοπέλας μόλις 13 ετών, από την περιοχή του Αλίμου.

Για την εξαφάνιση της μικρής Κατερίνας είχε προκληθεί συναγερμός, με το Χαμόγελο του Παιδιού να απευθύνει δραματική έκκληση για οποιαδήποτε βοήθεια

«Η περιπέτεια της Κατερίνας Δ. 13 ετών έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία μετά την πολυήμερη αναζήτησή της. Η ανήλικη ανευρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. Η Κατερίνα Δ. είχε εξαφανιστεί στις 27/12/2020 από την περιοχή του Αλίμου.

“Το Χαμόγελο Του Παιδιού” είχε ενημερωθεί για την εξαφάνισή της στις 04/01/21 και άμεσα είχε προβεί στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής», αναφέρει το «To Χαμόγελο του Παιδιού» στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οποία καταλήγει:

«”To Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στην ανήλικη για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button