ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνoς Στο Καλλιτεχvικό Χώρο: Πέθανε Αγαπημέvη Μας Ηθoπoιός

Θρήνoς Στο Καλλιτεχvικό Χώρο: Πέθανε Αγαπημέvη Μας Ηθoπoιός

Άλλη μία απώλεια από το καλλιτεχνικό χώρο.

Η απουσία της είναι μια απώλεια επώδυνη για όσους την γνώρισαν. Το αποτύπωμά της θα μείνει ανεξίτηλο για πάντα στο βιβλίο της μνήμης μας. Νικημένη από τον καρκίνο “έφυγε” σήμερα από τη ζωή, σε…

Νικημένη από τον καρκίνο “έφυγε” σήμερα η γνωστή ηθοποιός.

Η απουσία της είναι μια απώλεια επώδυνη για όσους την γνώρισαν.

Το αποτύπωμά της θα μείνει ανεξίτηλο για πάντα στο βιβλίο της μνήμης μας.

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε σήμερα η οικογένεια της, καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 66 ετών, η γνωστή ηθοποιός, νικημένη από τον καρκίνο.

Νικημένη από τον καρκίνο “έφυγε” σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών,

η ηθοποιός Βίκυ Ψαλτίδου, που ήταν, και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Το τελευταίο αντίο της είπαν σήμερα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στις 5.30 το απόγευμα, από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς.

Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του δημάρχου Ζαγοράς Μουρεσίου, Παναγιώτη Κουτσάφτη. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους της αλλά και την τοπική κοινωνία.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ο δήμαρχος

Παναγιώτης Κουτσάφτης αναφέρει για τη μεγάλη απώλεια:

«Σε κλίμα οδύνης, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα τον άνθρωπό μας, την Βίκυ μας. Σύζυγο και μητέρα, με ατέλειωτο δόσιμο σε όλους, στην οικογένεια, στην κοινωνία, στο θέατρο, στα παιδιά.

Η απουσία της είναι μια απώλεια επώδυνη για όσους την γνώρισαν. Το αποτύπωμά της θα μείνει ανεξίτηλο για πάντα στο βιβλίο της μνήμης μας. Αποχαιρετούμε σήμερα έναν σπάνιο, έναν ακριβό άνθρωπο, έναν φάρο ρεαλισμού και ηθικού προσδιορισμού».

Η οικογένεια ζητάει αντί στεφάνων να κατατεθούν

χρήματα στη «ΦΛΟΓΑ» στους παρακάτω λογαριασμούς:

1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με Αρ. Λογ.: 5015020641423, Δικαιούχος Φλόγα

2. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ με Αρ. Λογ.: 192/480000-10, Δικαιούχος Φλόγα.

Πηγή: taxydromos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button