ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στον Βόλο για την 17χρονη Φενίνα που πέθανε ανήμερα του Πάσχα από καρκίνο

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από την τραγική είδηση του θανάτου μίας 17χρονης κοπέλας, που άφησε την τελευταία της πνοή ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Η Φενίνα Βασιλού, μαθήτρια Λυκείου και αθλήτρια του στίβου στην Αθλητική Ακαδημία «Άτλας Βόλου», σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου και έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τα τελευταία χρόνια. Η οικογένειά της, ο μικρότερος αδερφός της, φίλοι και συγγενείς έχουν βυθιστεί στο πένθος ενώ ο προπονητής της την αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook: «Ένας δικός μας Άγγελος έφυγε απόψε !!! Ας είναι ο τελευταίος.

Είναι κάτι τέτοιες μέρες που δοκιμάζεται η ανθρώπινή μου υπόσταση… Νιώθω μεγάλη οργή !!! Είναι όμως τόσο τεράστια η θλίψη μου που δεν μπορώ να γράψω και να εκφράσω αυτό που νιώθω… Αν είσαι πραγματικά εκεί πάνω…πάρε κοντά σου αυτόν τον Άγγελο που στέρησες από μας!!! Αντίο αστέρι μου γλυκό, αντίο κοριτσάκι μου υπέροχο… θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή μας να μας χαμογελάς!!!».

Η οικογένειά της, ο μικρότερος αδερφός της, φίλοι και συγγενείς έχουν βυθιστεί στο πένθος ενώ ο προπονητής της την αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook: «Ένας δικός μας Άγγελος έφυγε απόψε !!! Ας είναι ο τελευταίος. Είναι κάτι τέτοιες μέρες που δοκιμάζεται η ανθρώπινή μου υπόσταση…

Νιώθω μεγάλη οργή !!! Είναι όμως τόσο τεράστια η θλίψη μου που δεν μπορώ να γράψω και να εκφράσω αυτό που νιώθω… Αν είσαι πραγματικά εκεί πάνω…πάρε κοντά σου αυτόν τον Άγγελο που στέρησες από μας!!! Αντίο αστέρι μου γλυκό, αντίο κοριτσάκι μου υπέροχο… θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή μας να μας χαμογελάς!!!».

Πάτρα: Οι 8 λέξεις-σοκ της Τζωρτζίνας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τρεις είναι οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που θα κληθεί να εξετάσει πραγματογνώμονας παιδοψυχολόγος, μετά από διαταγή της 18ης ανακρίτριας. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, η πρώτη ζωγραφιά που μπαίνει στην έρευνα περιέχει λίγα λόγια της 9χρονης για τη μητέρα της: «Στη μαμά που πετάει, χρόνια πολλά, σε ευχαριστώ για όλα».

Η δεύτερη ζωγραφιά έχει έρθει ήδη στο φως της δημοσιότητας και η ανάλυση της είναι ανατριχιαστική. Σε αυτή το παιδί είναι σαν να ζητά βοήθεια. Έχει ζωγραφίσει τον εαυτό του αλλά και τις αδερφές του ως αγγέλους, ενώ έχει ζωγραφίσει ένα άτομο με μαύρο πρόσωπο, κάτι που δείχνει φόβο και γενικότερη αμφιθυμία συναισθημάτων. Στη ζωγραφιά αυτή γράφει «Για εσάς» με κόκκινα μεγάλα γράμματα.

Όμως, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και σε μία τρίτη ζωγραφιά, η οποία δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα. Σε αυτήν το παιδί έχει γράψει οκτώ λέξεις, με τις οποίες περιγράφει την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας του σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Αυτή η ζωγραφιά είναι που θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Η παιδοψυχολόγος μέσα από τις ζωγραφιές θα εξετάσει τον ψυχικό κόσμο του παιδιού, τα αισθήματα που είχε για την μητέρα, τον πατέρα και τις δύο αδερφές της, ενώ θα εξεταστεί και το κατά πόσο το παιδί ήθελε να πει κάτι αλλά δεν μπορούσε είτε από φόβο είτε λόγω της ηλικίας του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου θα ορίσει και εκείνη παιδοψυχολόγο προκειμένου να εξετάσει και εκείνη τις ζωγραφιές.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button