ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΡΗΝΟΣ! Τρένο πάτησε 15χρονη, που χόρευε αμέριμνη στις ράγες του!

Θρήνος για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας Jana Djuric που έχασε τόσο πρόωρα και απροσδόκητα τη ζωή της. Επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι με μια συμμαθήτριά της όταν αποφάσισαν να κόψουν δρόμο, περνώντας από τις γραμμές τρένου.

Οι δύο κοπέλες άκουγαν τις επιτυχίες της αγαπημένης τους μπάντας One Direction και δεν άκουσαν την αμαξοστοιχία. Πίστευαν ότι η γραμμή ήταν εγκαταλελειμμένη. “Η γραμμή είχε κλείσει πριν από 10 μήνες και δεν είχαμε ιδέα ότι λειτουργούσε και πάλι. Η Jana χόρευε και τραγουδούσε με το Best Song Ever όταν ξαφνικά πέρασε η αμαξοστοιχία και την παρέσυρε. Έτσι έφυγε”, σημείωσε η 15χρονη φίλη της Valerija Kolar.

Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας στο Βελιγράδι πάτησε το φρένο και κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες. “Τόσο η φίλη όσο και ο οδηγός ήταν σοκαρισμένοι”, σημείωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Σιωπηλή αγρυπνία πραγματοποιήθηκε από δασκάλους και συμμαθητές της, με έναν εκπρόσωπο του σχολείου να την περιγράφει ως μια κοπέλα πάντα χαμογελαστή και φιλική. “Αγαπούσε τον αθλητισμό και τη μουσική. Αυτή είναι μια τραγική μέρα για όλους μας. Θα τη θυμόμαστε πάντα”, σημείωσε.

πηγξ newsit

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button