ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήvος Στο Καλλιτεχνικό Xώρο: Βρέθηκε Νεκρός Σπiτι Του ο Γvωστός Ηθοποιός

Θρήvος Στο Καλλιτεχνικό Xώρο: Βρέθηκε Νεκpός Σπiτι Του ο Γvωστός Ηθοποιός (Ρics) Μεγάλη απώλεια στο καλλιτεχνικό χώρο. Συνεχίζονται οι εξετάσεις για τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ύποπτων περιστάσεων. Τα αίτια του….

Συνεχίζονται οι εξετάσεις για τα αίτια θανάτου του. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ύποπτων περιστάσεων. Τα αίτια του θανάτου του είναι άγνωστα προς το παρόν ενώ συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις. «Ζητούμε να σεβαστείτε ευγενικά τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή, ενώ συμβιβαζόμαστε με την τραγική απώλεια του γιου και του αδελφού μας», είπε η οικογένεια.

Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός, πρώην διαγωνιζόμενος στο Pop Idol και σταρ του θεάτρου, Ντάριους Κάμπελ, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στις ΗΠΑ σε ηλικία 41 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά του. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο Ρότσεστερ της Μινεσότα, στις 11 Αυγούστου – αν και η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη.

Η σχετική δήλωση ανέφερε: «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του

Ντάριους Κάμπελ Ντανές. Ο Ντάριους βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι στο δωμάτιο του διαμερίσματός του στο Ρότσεστερ της Μινεσότα, στις 11 Αυγούστου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του το απόγευμα από το γραφείο του τοπικού ιατροδικαστή».  Ο Σκωτσέζος τραγουδιστής-τραγουδοποιός και ηθοποιός – ο οποίος ήταν γνωστός ως Darius Danesh όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο σόου Popstars το 2001 – εμφανίστηκε επίσης στο πρώτο Pop Idol, το οποίο κέρδισε ο Will Young.

Συνέχισε με μια επιτυχημένη καριέρα, εμφανιζόμενος στο Σικάγο ως Billy Flynn, καθώς και στα Guys And Dolls, Gone With The Wind, μεταξύ άλλων. Έζησε στις ΗΠΑ και παντρεύτηκε την Καναδή ηθοποιό Νατάσα Χένστριτζ το 2011, αλλά χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα, το 2018… πηγη iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button