ΔΙΔΑΧΕΣ

ΤΙ ΜΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ;

2453

Σήμερα εξαιτίας της μεγάλης αποστασίας επλεόνασε η παρανομία και η κακία των ανθρώπων

Είναι πολύ μισητά στο Θεό αυτά τα βδελυρά σαρκικά αμαρτήματα, δηλαδή, η μοιχεία, η πορνεία, η ομοφυλοφιλία και ο αυνανισμός ή μαλακία, αλλά και άλλα πολλά που σχετίζονται μ΄αυτα ακατανόμαστα έργα της διαφθοράς.

Γι αυτό παιδί μου, θα πρέπει με πάρα πολύ προσοχή και με όλες σου τις δυνάμεις να αποφεύγεις αυτά τα ολέθρια αμαρτήματα και ιδιαίτερα αυτόν τον δαιμονικο αυνανισμό. Αυτός ο καταραμένος και παμπόνηρος δαίμονας, όταν ψαρέψει στα δίκτυα του με αυτό το βρωμερό αμάρτημα κάποιο νέο, πολύ δύσκολα αυτός ο νέος μπορεί να απελευθερωθεί. Καταλαβαίνεις λοιπόν Δημητράκη, ότι χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή να έχουν οι νέοι. Γι αυτό ετονίσαμε προηγουμένως το πόσο μεγάλη σημασία έχει η φύλαξη των πέντε αισθήσεων και ιδιαίτερα η όραση και η αφή, δηλαδή να μην αγγίζωμε με εμπάθεια εκεί όπου δεν πρέπει. Να προσέξουμε επίσης τις εμπαθείς εικόνες και φαντασίες διότι ο άνθρωπος όταν είναι νέος,είναι όλος φλόγα κι αν δεν προσέξει γίνεται πυρκαγιά και καίγεται. Μόνον ο ευλογημένος γάμος από τον Θεό παιδί μου, επιτρέπει αυτή τη σχέση του ανδρογύνου για να δημιουργήσουν παιδιά, οικογένεια. Ο άνθρωπος που ζει με αγνότητα και καθαρότητα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο ζωής. Έχει διάυγεια πνευματική, καθαρότητα λογισμών ( σκέψεων ) και αισθημάτων, συνοχή της προσωπικότητάς του, αποφασιστικότητα και ανδρεία, για έργα υψηλού καθήκοντος, απλότητα, εσωτερική και εξωτερική ειρήνη, αγάπη ανυπόκριτη, ευθύτητα λόγου, τιμιότητα και γενικότερα ειρήνη και μια υψηλή ποιότητα ζωής που την χαρακτηρίζουν τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος..

Πάτερ, παρακαλώ πες τε μου, η ομοφυλοφιλία από πού προέρχεται; Είναι πάθος κληρονομικό ή οφείλεται σε ορμονική διαταραχή;
Η ομοφυλοφιλία είναι μια παραφύση κατάσταση, πολλη βδελυκτή στον θεό, δεν είναι κληρονομικό πάθος, αλλά επίκτητο, ούτε πρόκειται περί ορμονικής διαταραχής, διότι ο Θεός έθεσε στην Δημιουργία νόμους απαρασάλευτους για την διαιώνιση των ειδών, διαφορετικά θα είχαν εκφυλισθεί τα πάντα. Είδε κανένας τέτοιον εκφυλισμό σε κανένα άλλο δημιούργημα; Όχι. Αυτό οφείλεται σε δαιμονική διαστροφή που έχει σχέση με κακή ανατροφή, κακή προαίρεση, υπερηφάνεια, κακές συναναστροφές και όλα τα παραπάνω μαζί με κάποιο ατυχές περιστατικό.
Σήμερα εξαιτίας της μεγάλης αποστασίας ( απομακρύνσεως των ανθρώπων απο τον Θεόν ) επλεόνασε η παρανομία και η κακία των ανθρώπων και βρίσκοντας τις θυρίδες- εισόδους ανοιχτές ο διάβολος, μπήκε στην εσωτερική ζωή του κόσμου και προπαγανδίζει πλέον ανοικτά, δια των οργάνων του, την παρανομία. Είτε μέσω των διαφόρων ψυχολόγων- σεξολόγων που εσπούδασαν την άθεη γνώση στην έρημο των πανεπιστημίων της αιρετικής Δύσεως και την διαδίδουν από τα κανάλια της τηλεοράσεως και μολύνουν το νου και τις ψυχές των ανθρώπων.Τα σωστά πρότυπα ζωής τείνουν να εκλείψουν. Όμως υπάρχουν, μόνο που πρέπει να ψάξει κάποιος να τα βρει.

Είναι οι Άγιοι της Εκκλησίας μας που μας αποκαλύπτονται στους βίους των. Είναι οι συνειδητοί αγωνιζόμενοι στον κόσμο ορθόδοξοι χριστιανοί και ακόμα αυτοί που αγωνίζονται στις εμπροσθοφυλακές, μοναχοί και μοναχές. Γι αυτό παιδί μου Δημητράκη να διαβάζεις τους βίους, δηλαδή τη ζωή των Αγίων της Εκκλησίας μας, και να ζητάς στην προσευχή σου τη βοήθειά τους για να σε βοηθούν. Και να επισκέπτεσαι και τα Μοναστήρια για να εμπνέεσαι από τη ζωή των ζωντανών παραδειγμάτων. Να ζεις συνειδητά την μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας, ώστε με τη Χάρη του αληθινού και ζωντανού Θεού, που είναι πανταχού παρών και γεμίζει τα πάντα, να μπορείς να αντιστέκεσαι στους διάφορους πειρασμούς του κόσμου

Πηγή : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΗ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ
» ΨΥΧΩΦΕΛΕΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ»

πηγη aoratospolemostheblog0.wordpress.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button