ΔΙΑΦΟΡΑ

Την κοροϊδεύαν όλη της τη ζωή επειδή είχε «άσχημα δόντια». Σήμερα είναι μια κούκλα 

Την κοροϊδεύαν όλη της τη ζωή επειδή είχε «άσχημα δόντια». Σήμερα είναι μια κούκλα

Και πολύ καλά κάνει! Η Ellie Jones, 20 ετών, γεννήθηκε με μια συγγενή παραμόρφωση του προσώπου που σήμαινε πως τα δόντια της δεν ήταν ευθυγραμμισμένα και ότι το σαγόνι της δεν είχε μεγαλώσει από την ηλικία των 8.

Συνεπώς, δεχόταν για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της πειράγματα αλλά ακόμα και κοροϊδία από τους συμμαθητές της με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθηση της να είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Οπότε η ίδια και η οικογένεια της αποφάσισαν να κάνει μια πρωτοποριακή αλλά και ιδιαίτερα δύσκολη χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει αυτά που την ενοχλούσαν.

Έτσι επισκέφθηκαν έναν γναθοχειρουργό που συνέβαλε καθοριστικά στη μεταμόρφωση της. Το πρώτο της χειρουργείο ήταν εξαιρετικά επώδυνο και δύσκολο καθώς έπειτα από το τέλος του έπρεπε να κάνει διατροφή με υγρά για ένα μήνα ενώ αρχικά δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

Στο δεύτερο χειρουργείο κατόρθωσε να διορθώσει και το πηγούνι της και να μεταμορφωθεί πλέον και να επανακτήσει την αυτοπεποίθηση της

Με βάση την μητέρα της «Η χειρουργική επέμβαση δεν έχει αλλάξει μόνο τον τρόπο που κοιτάζουν την Ellie, αλλά και τον τρόπο που η ίδια βλέπει τον εαυτό της. Η αυτοπεποίθηση της έχει αυξηθεί και η ίδια έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη νεαρή κοπέλα».

 

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button