ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Άφησαν Έξω από το Νοσοκομείο και Έφυγαν Τρέχοντας. Όταν οι Νοσοκόμες Κοίταξαν Κάτω από την Κουβέρτα, Δάκρυσαν

Ένα μωρό γεννήθηκε στην Βραζιλία χωρίς χέρια και πόδια και το εγκατέλειψε η μητέρα του επειδή φοβόταν πως δεν θα μπορούσε να το φροντίσει.

Ο Gabe Adams μπήκε σε ορφανοτροφείο αλλά η ιστορία του τράβηξε την προσοχή της Janelle Adams, μίας μητέρας από την Utah με 13 παιδιά. Όταν είδε την φωτογραφία του σε ένα μανάβικο, ήξερε πως έπρεπε να τον πάρει μαζί της.

Η οικογένεια τελικά υιοθέτησε τον Gabe. Ο Gabe πήγε να ζήσει μία όμορφη ζωή με την καινούργια του οικογένεια και παρά τους περιορισμούς του, κάνει πολλά περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς.

Η Janelle μίλησε για τις αρχικές της ανησυχίες: «Αναρωτιόμουν πώς θα τον ταΐζω, πώς θα τον ντύνω, πώς θα του μάθω να περπατάει. Ήξερα όμως ότι έπρεπε να τον πάρω μαζί μου και να τον φέρω στην Utah.»

Ο Gabe είπε πως οι γονείς του τον στήριζαν συνέχεια και τον βοήθησαν να πετύχει στα πάντα και να είναι ανεξάρτητος. Του έμαθαν να μπορεί να τρώει, να γράφει, να ανεβαίνει στις σκάλες και να κολυμπάει.

«Με βοήθησαν να δω τον εαυτό μου σαν ένα φυσιολογικό αγόρι που μπορεί να είναι ανεξάρτητο. Απλά χρειαζόμουν διαφορετική προσέγγιση για να πετύχω τα πάντα.»

Ενώ χρειάστηκε ένα χρόνο για να μάθει να περπατάει, τελικά του φαινόταν πιο άνετο από το να χρησιμοποιεί καροτσάκι. Έμαθε ακόμα να κρατάει και στυλό ή πιρούνι με το λαιμό, τον ώμο και το πιγούνι. Και φυσικά, έμαθε και να χορεύει. «Δεν ήθελα να είμαι ένα παιδί σε αναπηρικό καροτσάκι. Νιώθω ελευθερία όποτε χορεύω.»

Δείτε αναλυτικά την εκπληκτική του ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

πηγη frappetime12.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button