ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αγοράκι που έκανε ένα ολόκληρο εστιατόριο να κλαίει από συγκίνηση!

1725

Ο 5χρονος Josiah Duncan, από την Αλαμπάμα, έκανε μια όμορφη καισυγκινητική πράξη, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί παντελώς από τον κόσμο.

Ο μικρός, που βρισκόταν σε ένα εστιατόριο της περιοχής μαζί με τη μητέρατου, Ava Faulk, κάποια στιγμή είδε έναν άστεγο να κάθεται σε ένα τραπέζι κοντά τους.

Μιας και η εικόνα έκανε εντύπωση στο αγόρι, ρώτησε τη μητέρα του για ποιο λόγο τα ρούχα αυτού του ανθρώπου ήταν τόσο βρόμικα. Αφού εκείνη του εξήγησε τι σημαίνει να είναι κάποιος άστεγος, ο μικρούλης πήγε στο τραπέζι του άντρα και του μίλησε.

Όμως η πράξη του δεν σταματά εδώ, καθώς ο 5χρονος ανάγκασε τη μητέρα του να αγοράσει φαγητό στον άντρα, παροτρύνοντας μάλιστα και τους υπόλοιπους πελάτες του μαγαζιού να κάνουν το ίδιο. Όπως δήλωσε αργότερα η Ava στα τοπικά μέσα, ο άστεγος άρχισε να κλαίει, ενώ το ίδιο έκανε κι εκείνη, λέγοντας πόσο περήφανη νιώθει για τον γιο της.

πηγη http://fanpage.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button