ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Το Ιερό Λείψανο του Οσίου Αρσενίου του εκ Φαρασων στη Λαρισα!

1996

 

Την Κυριακή 28/6 στις 19.30 στα προπύλαια του πανηγυρίζοντος Ι.Ν. Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου των Πρωτοκορυφαιων στην Λάρισα, θα γίνει η υποδοχή του Ιερού και χαριτόβρυτου Αγ. Λειψάνου του Οσίου Αρσενίου του εκ των Φαρασων υπό του Μητρ. Λαρίσης κ .Ιγνάτιου. 

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΙΕΡΟ ΝΑΟ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 29/6 ΣΤΙΣ 7.00 Π.Μ.: Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία η πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνατίου, ο οποίος στην συνέχεια θα χειροτονήσει νέον πρεσβύτερον της τοπικής Εκκλησίας.
-19.30 : Μεθέορτος Εσπερινός, η παράκλησις των Αγίων Αποστόλων και του Οσίου Αρσενίου και εν συνεχεία η λιτάνευσις της ιεράς εικόνος των αγίων, της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Εσφαγμένης και του ιερού λειψάνου στους δρόμους της ενορίας.
-Ακολούθως θα τελεσθεί κατανυκτική αγιορείτικη ιερά αγρυπνία, την οποία θα αναμεταδόσει ζωντανά η Εκκλησιαστική ραδριοφωνία στους 96,3 των FM

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button