Την Κυριακή 28/6 στις 19.30 στα προπύλαια του πανηγυρίζοντος Ι.Ν. Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου των Πρωτοκορυφαιων στην Λάρισα, θα γίνει η υποδοχή του Ιερού και χαριτόβρυτου Αγ. Λειψάνου του Οσίου Αρσενίου του εκ των Φαρασων υπό του Μητρ. Λαρίσης κ .Ιγνάτιου.
ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΙΕΡΟ ΝΑΟ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 29/6 ΣΤΙΣ 7.00 Π.Μ.: Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία η πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνατίου, ο οποίος στην συνέχεια θα χειροτονήσει νέον πρεσβύτερον της τοπικής Εκκλησίας.
-19.30 : Μεθέορτος Εσπερινός, η παράκλησις των Αγίων Αποστόλων και του Οσίου Αρσενίου και εν συνεχεία η λιτάνευσις της ιεράς εικόνος των αγίων, της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Εσφαγμένης και του ιερού λειψάνου στους δρόμους της ενορίας.
-Ακολούθως θα τελεσθεί κατανυκτική αγιορείτικη ιερά αγρυπνία, την οποία θα αναμεταδόσει ζωντανά η Εκκλησιαστική ραδριοφωνία στους 96,3 των FM
