ΔΙΑΦΟΡΑ

To μεγαλείο του Κωνσταντίνου Αργυρού: Τραγουδά γονατιστός σε κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα

Ένα υπέροχο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των Social Media, το οποίο δείχνει τον Κωνσταντίνος Αργυρός να τραγουδά σε ένα μικρό κοριτσάκι το κομμάτι «Όσα νιώθω για σένα».

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του αγαπημένου τραγουδιστή στην Πάτρα, όταν την ώρα που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένα κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα στο κοινό.

Αμέσως την κάλεσε να έρθει μαζί του στη σκηνή και της τραγούδησε ολόκληρο το το «Όσα νιώθω για σένα». Μάλιστα, όπως φαίνεται το κοριτσάκι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρέθηκε τόσο κοντά στον αγαπημένο της καλλιτέχνη.

Το βίντεο αυτό είναι μια απάντηση σε όλα όσα συνέβησαν στη βραδιά των MAD VMA, όταν ο Light και ο Snik ενεπλάκην σε καυγά, σχολιάζει το in.gr.

Δείτε το βίντεo:

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button