ΔΙΑΦΟΡΑ

Το τελευταίο «χειροκρότημα» στον Κώστα Ευριπιώτη

Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Ευριπιώτη

Σύσσωμο το ελληνικό θέατρο στην κηδεία του ηθοποιού

Από νωρίς το μεσημέρι είχαν συγκεντρωθεί στο νεκροταφείο της περιοχής αρκετοί επώνυμοι αλλά και απλός κόσμος που ήθελε να αφήσει ένα λουλούδι στην τελευταία κατοικία του. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Ζέτα Δούκα, η Ελένη Φιλίνη, η Άβα Γαλανοπούλου, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Νεφέλη Ορφανού, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Κόκλας, ο Παντελής Καναράκης, ο Κοσμάς Ζαχάρωφ, ο Τόνυ Δημητρίου, ο Μιχάλης Ρέππας και άλλοι.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Νεφέλη Ορφανού

Κώστας Κόκλας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τραγικές φιγούρες οι δύο γιοι του, η πρώην σύζυγός του Βάλια Κοντοπούλου και η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού, Λίλιαν Μπότση, που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τον χαμό του ανθρώπου τους

Όσα είπε η Ελένη Φιλίνη για τον συνάδελφο και φίλο της

Γιώργος Γιαννόπουλος

Άβα Γαλανοπούλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 30 Μαΐου σε ηλικία 56 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ζαχαρίας Ρόχας (αριστερά), Σπύρος Μπιμπίλας (δεξιά)

Οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη

Ο ηθοποιός Κοσμάς Ζαχάρωφ

Τόνυ Δημητρίου, Ζέτα Δούκα

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης

πηγη star.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button