• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Τους άνοιξε την πόρτα το παιδί τους που είχε “σκοτωθεί” σε τροχαίο

13 Ιουλίου, 2022
in ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δύο γονείς από το Τζούνο της Αλάσκα όταν είδαν μπροστά τους τον 29χρονο γιος τους, ο οποίος υποτίθεται ότι είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ένας αστυνομικός χτύπησε την πόρτα της οικίας του ζευγαριού για να τους ενημερώσει ότι ο γιος τους, Τζάστιν Πριστ, είχε σκοτωθεί λίγες ώρες νωρίτερα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Στη συνέχεια οι συντετριμμένοι γονείς του «άτυχου» άνδρα, Τζέι και Κάρεν, πήγαν στο σπίτι όπου έμενε ο γιος τους για να ανακοινώσουν τα δυσάρεστα νέα στη σύντροφό του, ωστόσο τους περίμενε η πιο ευχάριστη έκπληξη. Την πόρτα του σπιτιού άνοιξε ο γιος τους, τον οποίο για αρκετές ώρες θεωρούσαν νεκρό. Όταν ειδοποιήθηκαν οι αρχές για το περιστατικό συνειδητοποίησαν ότι είχε γίνει ένα τρομερό λάθος και ότι επρόκειτο για μπέρδεμα στις ταυτότητες του θύματος και του Πριστ.

«Είναι ο Τζάστιν», αναφώνησαν οι γονείς μόλις είδαν ότι ο γιος τους είναι σώος και αβλαβής. «Δόξα τον Θεό, νομίζαμε ότι ήσουν νεκρός», είπε μέσα από τα αναφιλητά της η μητέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Alaska Dispatch News. Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ανακοίνωσε ότι κάλεσε τη λάθος οικογένεια, αφού έγινε μπέρδεμα με το όνομα του θύματος, ο οποίος λεγόταν Τζάστιν Ντόναλντ Πριστ.

Το δυστύχημα συνέβη , όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε ένα δέντρο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμα μία γυναίκα 30 ετών, η οποία υπέστη ελαφριάς μορφής τραυματισμούς και ένας 50χρονος ο οποίος διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία ειδοποίησε την επόμενη ημέρα την οικογένεια του θύματος και ζήτησε συγνώμη, μέσω ανακοίνωσης, από τους γονείς του Τζάστιν Πριστ για την οδύνη που προκάλεσε το τρομερό αυτό λάθος. «Είναι φρικτό το ότι μία οικογένεια αντιμετώπισε μια τέτοια κατάσταση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

πηγη protienimerosi.eu

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Όταν γίνεις καλά μετά από κάποια αρρώστια να ευχαριστείς με αυτόν το τρόπο τον Θεό

Next Post

Ένας είναι ο Κύριος και μία η Κυρία, όλοι εμείς οι άλλοι είμαστε αδελφοί

Next Post

Ένας είναι ο Κύριος και μία η Κυρία, όλοι εμείς οι άλλοι είμαστε αδελφοί

«Μην προσκυνήσεις ποτέ ξανά αυτήν την εικόνα κι εγώ…»

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr