ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο επιτέλους ευχάριστα τα νέα

Η 34χρονη Χρυσάνθη, που ήταν εξαφανισμένη από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης, από την 1η Δεκεμβρίου, βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της.

Ειδικότερα, η γυναίκα πάσχει από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή και οι δικοί της άνθρωποι ανησυχούσαν πολύ και μάλιστα, «Το χαμόγελο του παιδιού» είχε δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της, στις 3 Δεκεμβρίου.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας, την κατέγραψαν να περιφέρεται σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης και σήμερα την αναγνώρισε ένας πολίτης και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».

Ασφαλής βρέθηκε η εξαφανισμένη 34χρονη Χρυσάνθη

Αμέσως το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές, ώστε η 34χρονη να εντοπιστεί γρήγορα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Σημειώνεται ότι σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας, προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Η δραματική έκκληση της μητέρας της εξαφανισμένης Χρυσάνθης: “Θέλω να της πω ότι την αγαπώ πολύ”

Η κυρία Αγγελική μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»: «Εμείς από την Παρασκευή που έγινε η εξαφάνιση, καθημερινά είμαστε στους δρόμους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των πολιτών, είμαστε στους δρόμους και κινούμαστε συνέχεια στα σημεία που μας λένε.

Παρ’ όλα ταύτα, δεν μπορέσαμε να την εντοπίσουμε. Η Χρυσάνθη το τελευταίο διάστημα, δηλαδή περίπου ένα μήνα, αντιμετώπισε κάποιο ψυχολογικό θέμα. Έκτοτε, άρχισε να είναι σε κάποια συναισθηματική πίεση, ψυχολογική, με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε σε αυτό το σημείο».

Σε σχέση με το αν μίλησε με τον άνθρωπο που της έκανε μπόουλινγκ ή κάποιον από την εταιρία, η μητέρα της είπε πως σε αυτό το διάστημα η κόρη της έκανε παράπονα και εκείνη της είπε πως θα πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή.

«Μου έλεγε ‘’όχι, όχι, εγώ το διαχειρίζομαι’’. Οπότε έκανα πίσω. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου(σ.σ από την εταιρία). Ούτε νωρίτερα, ούτε τώρα έχει συμβεί. Κανείς. Μιλήσαμε με ένα προσωπάρχη και το παραδέχτηκε ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Παραδέχτηκε ότι όντως, υπήρξε κάποιο πρόβλημα, κάποιο θέμα. Ζούμε μία μεγάλη αγωνία. Θέλω να της πως ότι την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι. Όλοι την αγαπάμε και έχουμε αναστατωθεί».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ηταν 1 Δεκεμβρίου όταν η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πάρει μαζί της ούτε χρήματα, ούτε το κινητό της τηλέφωνο, με τους δικούς της ανθρώπους να αγωνιούν από τη πρώτη στιγμή και να απευθύνουν έκκληση για πληροφορίες σε όποιον γνωρίζει που μπορεί βρίσκεται η Χρύσα.

Για την εξαφάνιση της 34χρονης έχει εκδοθεί και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό της συμβάλουν και οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ.

Σύμφωνα με την οικογένεια της γυναίκας, πρόσφατα είχε πέσει θύμα bullying από άνθρωπο του εργασιακού της περιβάλλοντος στην επιχείρηση της πρωτεύουσας όπου εργάζονταν και έκτοτε αντιμετωπίζει ψυχολογικής φύσεως προβλήματα, είναι φοβισμένη και νευρική, για αυτό και χρειάζεται προσοχή κατά την προσέγγιση.

Μιλώντας στο protothema.gr η μητέρα της εξηγεί ότι βλέποντας την κατάσταση που βιωνε στην Αθήνα η 34χρονη και ειδικότερα με τη συμπεριφορά ενός συναδέλφου της, η οικογένεια αποφάσισε η Χρύσα να επιστρέψει στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και να την βοηθήσουν με ψυχολογική στήριξη από ειδικούς. Ίσως και ο λόγος που έφυγε από το σπίτι της, όπως λέει η μητέρα της, να ήταν ότι φοβήθηκε πως θα την μεταφέρουν σε κάποια κλινική για παρακολούθηση, καθώς δεν ήθελε να παίρνει την αγωγή που της έγραψε ο γιατρός.

“Την Παρασκευή λειψαμε για λίγη ώρα από το σπίτι και τότε έφυγε. Το καταλάβαμε αμέσως μόλις επιστρέψαμε και ο γιος μου έτρεξε να την προλάβει, αλλά δεν τα κατάφερε. Μαζί της δεν πήρε τίποτα, ούτε το κινητό της, ούτε τα ρούχα της, ούτε χρήματα”, αναφέρει η μητέρα της.

Τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής, η 34χρονη επισκέφτηκε ένα κατάστημα εστίασης takeaway στην περιοχή της Δελφών και ευγενικά ζήτησε να της επιτρέψουν να πάρει κάτι δωρεάν, με την πρόφαση ότι είχε χάσει την τσάντα της και ότι είχε πρόβλημα με την κάρτα της.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button